Copyright © Semiramis Kozmetika  I Minden jog fenntartva

K
Tel: 06 20/452-85-97

Bemutatkozás

Munkatársaink

Király András vagyok, a Semiramis Szépségsziget masszőre.

A Nemzetközi Masszázs Akadémia Svédmasszőr szakán végeztem és betekintést nyertem a lágy kiropraktika szépségébe, miután elvégeztem ezt a továbbképzést is.

Hiszem, hogy a Test és a Lélek harmónikus együttműködését nem csak a rendszeres testmozgással, hanem az izmok lazításával és a felhalmozódott feszültség felszabadításával lehet leghatékonyabban elérni.

Szeretettel várok minden felfrissülni, pihenni vágyó Vendéget!!

Szabó Emese Enikő vagyok, a Semiramis Szépségsziget Bach virág tanácsadója.

2012-ben kezdett a gyógyítás világa érdekelni, 2013-ban pedig az Egészségforrás Oktatási Központ képzése után kezdtem meg gyógyító pályafutásomat.
Az évek alatt folyamatosan képeztem magam, szerettem volna komplexebb kezeléseket nyújtani a vendégeim számára, így találtam rá a Bach virágterápiára.
Elragadott a módszer egyszerűsége és tisztasága.

Hiszem hogy minden a lélekből indul, és amíg a lélek nem gyógyul meg, a testi javulás is csak átmeneti.
Ha tested mellett lelked egészségét is fontosnak tartod, esetleg kialakult testi-lelki betegséged szeretnéd gyógyítani Isten patikájának segítségével, akkor szeretettel várlak!

Szente Nóra Beáta vagyok a Semiramis Szépségsziget tulajdonosa és kozmetikusa és emellett két kislány anyukája.

2003-ban nyitottam meg saját üzletemet akkor még egyedül. Azóta sokat fejlődtem köszönhetően a számtalan tovább képzéseknek amiken részt vettem. Szerencsés vagyok, hiszen a munkám egyúttal a hobbim is.

Ha betérsz hozzánk akkor mi segítünk, hogy arcod és tested éppen olyan kényeztetésben és luxusban részesüljön mint a lelked is.
Várlak szeretettel én is, de kollégáimat is teljes szívvel ajánlom.